Otvorena prijava za KSB Simplast!

2
Oct

Otvorena prijava za KSB Simplast!

Drage koleginice i kolege,

Konačno je došao i taj trenutak! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 8. oktobra u 12 h!

Za učešće se mogu prijaviti svi studenti/kinje bioloških i srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije. Prednost imaju studenti/kinje bioloških nauka kao i studenti/kinje koji/e se prvi/e prijave. Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen! Prijava je moguća samo jednom po pojedinačnom Google nalogu.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 7000 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate (I rata u periodu između 10-12. oktobra, II rata u periodu između 21-24. oktobra) preko računa ili u gotovini. Zajedno sa preliminarnom listom učesnika biće objavljena uputstva za plaćanje.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;

– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 800 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije;

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ssbif@bio.bg.ac.rs

UČESTVUJ. SAZNAJ. PRIMENI.

Vidimo se na Zlatiboru, 27.10 – 31. 10. 2016. 

Vaš Simplast tim

 

Leave a Reply