8
Oct

Preliminarna lista prijavljenih učesnika za peti KSB Simplast

Dragi (budući) učesnici,

Obaveštavamo vas da je prijava za peti po redu KSB Simplast završena! Zahvaljujemo se na velikom interesovanju – kapaciteti odmarališta u potpunosti su popunjeni!

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine, preliminarnu listu prijavljenih učesnika. Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate prve rate.  Uplata I rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u četvrtak, 10. oktobra od 14-17 časova i u petak, 11. oktobra od 9-12 časova u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu.

I rata iznosi 3800 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Termin uplate II rate kotizacije će biti naknadno objavljen. Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se javiti na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs radi uputstva za uplatu rate.

Pratite Simplast sajt, FB stranicu, kao i IG stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

* Učesnik može u terminu I rate platiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate I rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

** S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate I ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Vaš Simplast

30
Sep

Otvorena prijava za Simplast 2019

Drage koleginice I kolege,

Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 7. oktobra!

Za učešće na KSB “Simplast” se mogu prijaviti studenti bioloških i srodnih nauka sa Univerziteta u Republici Srbiji, kao i oni koji su nedavno završili fakultete bioloških nauka na prostoru Republike Srbije.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 7600 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate preko računa ili u gotovini.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;

– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 1000 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije;

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Vidimo se na Zlatiboru, 7. 11. –11. 11. 2019.

Vaš Simplast tim

28
Sep

Spisak volontera za Simplast 2019

Drage koleginice i kolege,

Pre svega, zahvaljujemo se na velikom interesovanju za volontiranje! Izbor je bio, kao i svake godine, izuzetno težak ali je sveden na pet sledećih volontera:

Tijana Srdić,
Lazar Milivojević,
Todor Cvetanović,
Milan Đorđević,
Aleksandra Janjić

Jako se radujemo saradnji i ne sumnjamo da ćete doprineti kvalitetu, kako organizacionog tima tako i Simplasta! Sve informacije dobićete putem mejla!

19
Sep

Prijava za volontere i voditelja programa

Postani i ti deo Simplast tima!

Ove godine raspisujemo dva konkursa, možeš se prijaviti za volontera, ali i za voditelja programa!

Imaš iskustva u javnom nastupu, dobru dikciju i opušenost, a dopada ti se i komunikacija sa publikom? Onda si ti prava osoba za voditelja programa.

Prijavi se i pokaži nam sve što umeš!

Rok za popunjavanje prijave je do 22. septembra u ponoć. Prijavu možeš popuniti na linku.

Ukoliko želiš da druženje na Zlatiboru sagledaš iz drugog ugla, a uz to poseduješ timski duh, entuzijazam, odgovornost i želiš da na produktivan i zabavan način unaprediš sebe, konkuriši za mesto volontera i započni druženje sa nama!

Rok za popunjavanje prijave je do 26. septembra u ponoć.

Prijavu možeš popuniti na linku.

16
Sep

Prijava za učešće sa naučno-istraživačkim radom

Poštovane kolege i koleginice,

Kao i prethodnih godina, program kongresa obogaćuje i izlaganje vaših radova.

Prijavljivanje će se ove godine vršiti putem upitnika čiji se link zajedno sa propozicijama za pisanje radova nalazi u prilogu.

Rok za prijavu za prezentovanje radova je do 30. septembra u ponoć, a u prilogu možete naći propozicije za pisanje radova. Srećno!

Upitnik za prijavljivanje.

Uputstvo za pisanje apstrakta.