8
Nov

Spisak učesnika radionica

Dragi učesnici,

Spisak učesnika po radionicama možete naći ovde.

Pri raspoređivanju smo se trudili da u što većoj meri ispunimo vaše želje držeći se propisanih kapaciteta radionica, i nadamo se da smo u tome uspeli.

Učesnike koji su na spisku za terenski izlet podsećamo da ponesu toplu odeću i adekvatnu obuću. Učesnike ostalih radionica koji su u formularu naveli da su u mogućnosti da ponesu svoje elektronske uređaje molimo da to i učine, ili da nas u što kraćem roku obaveste ukoliko će ipak biti sprečeni u tome.

 Vidimo se na Zlatiboru!

Vaš Simplast

7
Nov

KSB Simplast 2018 – tehničke informacije

Dragi učesnici KSB Simplast,

polazak za Zlatibor je organizovan u petak, 9. novembra u periodu od 8.15 do 9.15 č (u skladu sa autobusom u kom ste), sa parkinga Sava Centra koji se vidi sa autoputa na Novom Beogradu. Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 15 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!

OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I LIČNU KARTU!

Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:
Autobus 1: Ana Stanković (069/4130960) / pomoćnik Ana Stupar

Autobus 2: Vladana Mitrović (069/2203998) / pomoćnik Uroš Ćirković

Autobus 3: Brankica Avramovska (062/9740760) / pomoćnik Boris Dubljević

Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.
Tokom puta, vođe puta će vam objasniti kako da popunite prijavu boravka, koju ćete im kasnije predati zajedno sa indeksima i ličnim kartama.

Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15č.

Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i lične karte.

Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.
Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.

Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati u opsegu između 1 i 14 °C.

Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (laptop/terensku opremu/i sl.).
Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 11 od 19 sesija (nešto manje od 60%) na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene zelenom i plavom bojom u agendi; postavke i prezentacije rezultata radionica se računaju zasebno). Od tih 11 sesija potrebno je da barem dve budu postavke ili prezentacije rezultata radionica.

Ukoliko vreme za rad sa predavačima na nekoj od radionica prevaziđe termin postavke i aktivni učesnici time budu sprečeni da prisustvuju nekom od predavanja, propušteno predavanje će im biti uračunato u zbir sesija kojima su prisustvovali.

Za studente koji izlažu svoje naučno-istraživačke radove ova sesija se računa dvostruko, i dovoljno je jedno pasivno prisustvo radionicama.

Napomena – postavka radionice „Istraži, pa efikasno prikaži” i radionica „Primena bioinformatičkih metoda u biološkim istraživanjima” su otvorene samo za aktivne učesnike radionica.

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ssbif@bio.bg.ac.rs ili porukom na fb/ instagramu.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

9.11. Irish Pub – RnB veče – domaći i strani hitovi

10.11. Klub ALIBI – Devedesete i dvehiljadite

11.11. Irish Pub – Kafansko veče

12.11. Klub ALIBI – Domaći hitovi

Za sve dodatne informacije u vezi sa žurkama možete se javiti na broj 061/1707755 .

2
Nov

Prijava za radionice na KSB Simplast ’18

Dragi učesnici,

S obzirom na veliki broj učesnika zainteresovanih za radionice, a ograničenih kapaciteta, zamolili bismo vas da popunite formular koji će nam pomoći pri raspoređivanju učesnika u odnosu na kapacitete svake radionice. Možete se prijaviti za učešće u svim radionicama koje vas zanimaju! Učesnici radionica će biti obavešteni o učešću putem mejla, a svi ostali učesnici Kongresa će moći da prisustvuju radionicama i slušaju diskusije.

Prijava se zatvara 8. novembra u 13 časova. Učesnici radionica će biti odabrani po redosledu slanja prijave, te vas savetujemo da se prijavite što pre.

Formular možete popuniti na sledećem linku!

Vaš Simplast

29
Oct

UPLATA DRUGE RATE ZA KSB SIMPLAST 2018

Dragi učesnici,

Uplata druge rate biće organizovana u četvrtak, 1. novembra u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju, u periodu od 14 do 16.30 časova kao i u petak, 2. novembra, na istom mestu, od 13 do 15.30 časova. Druga rata iznosi 3700 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Učesnici koji su izuzetno sprečeni da dođu u terminima uplate II rate, neophodno je da nam pošalju email na ssbif@bio.bg.ac.rs.

Za učesnike koji ne plate II ratu smatraće se da su odustali.

Vaš Simplast

9
Oct

Lista prijavljenih učesnika za četvrti KSB Simplast

Dragi (budući) učesnici,

Obaveštavamo vas da je prijava za četvrti KSB Simplast završena! Želimo da se zahvalimo na velikom interesovanju- kapaciteti odmarališta u potpunosti su popunjeni!

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine, listu prijavljenih učesnika. Uplata I rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u četvrtak, 11. oktobra od 14-16.30 časova i u petak, 12. oktobra od 13-15.30 časova u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu.

I rata iznosi 3700 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Uplate II rate kotizacije će biti u prvoj nedelji novembra, ali će termin biti naknadno objavljen. Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate.

Pratite Simplast sajt kao i FB stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

* Učesnik može u terminu I rate platiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate I rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

** Za učesnike koji ne uplate I ratu će se smatrati da su odustali.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Vaš Simplast

28
Sep

Otvorena prijava za Simplast 2018

Drage koleginice i kolege,

Budite deo Simplasta! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 8. oktobra!

Za učešće se mogu prijaviti svi studenti bioloških i/ili srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije. Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen!

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 7400 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate (I rata u drugoj nedelji oktobra, II rata u prvoj nedelji novembra) preko računa ili u gotovini.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;

– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 800 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije;

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ssbif@bio.bg.ac.rs.

Poletite na krilima znanja!

Vidimo se na Zlatiboru, 9. 11. –13. 11. 2018.

Vaš Simplast tim

27
Sep

Spisak volontera za Simplast 2018

Drage koleginice i kolege,

Pre svega, zahvaljujemo se na velikom interesovanju za volontiranje! Izbor je bio neočekivano težak ali je sveden na sedam sledećih volontera:

Jelena Štrbac,
Dušan Jeremić,
Ana Stupar,
Uroš Ćirković,
Anita Glišovič,
Boris Dubljević i
Mina Đurić.

Jako se radujemo saradnji i ne sumnjamo da ćete doprineti kvalitetu, kako organizacionog tima tako i Simplasta! Sve informacije dobićete putem mejla!

26
Sep

Uskoro prijava za Simplast 2018!

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo vas da će prijava za ovogodišnji Simplast biti otvorena prekosutra, 28. septembra! Kongres će biti održan od 9. do 13. novembra a kotizacija ove godine iznosi 7400 dinara i uplata će se vršiti u dve rate.
Nadamo se da vam se dopada dosadašnji program i da ste nestrpljivi kao mi. Vidimo se na Zlatiboru! 🙂

18
Sep

Prijava za volontere

Tražimo pojačanje!

Ako ti se dopada koncept Simplasta i želeo bi da učestvuješ u njegovoj organizaciji i pomogneš nam da ovaj Kongres bude još bolji od prethodnih, popuni formular za volontiranje! Rok za popunjavanje prijava je do 24. septembra, do ponoći!

 

17
Sep

Foto konkurs

Simplastovci!
Kao znak zahvalnosti na interesovanju tokom ove četiri godine, koliko Kongres studenata biologije postoji, rešili smo da najmaštovitije nagradimo!
Organizujemo foto-konkurs na instagramu! Učestvujte i osvojite popust na kotizaciju ovogodišnjeg Simplasta! Sve što je potrebno da uradite jeste da objavite sliku koja vas asocira na ovogodišnji slogan- „na krilima znanja“, u opisu stavite #nakrilimaznanja, kao i da označite naš IG profil (ksb_simplast).
Broj slika koji možete objaviti je neograničen. Tokom trajanja konkursa objavljivaćemo slike dana, koje će ući u najuži izbor prilikom odabira pobedničke slike, koju vi birate.
Glasanje za svaku sliku ograničavamo na 24 časa nakon objave iste, kako bi svaka slika imala podjednaku šansu za pobedu. Svi naknadni „lajkovi“ se neće računati. 
Pri isteku 24 časa, na insta story stranice kongresa će biti okačen skrinšot fotografije sa brojem lajkova koji se računa. 
Fotografije možete slati do 25. septembra 2018. godine. Za poslednju fotografiju dana će se glasati i narednog dana, 26. septembra a pobednička slika će biti proglašena 27-og, kada je i zvaničan završetak konkursa.