7
Nov

Obaveštenje o vremenu polaska

Dragi učesnici KSB Simplast,

Nadamo se da iščekujete početak Kongresa kao što mi iščekujemo druženje sa vama!

Polazak na Kopaonik je organizovan 9.11.2017. u 7:30h i 8h, a polazak je sa parkinga pored “Buvljaka” na Novom Beogradu. Svi učesnici će biti raspoređeni u dva autobusa koji će krenuti sa pola sata razlike, a raspored učesnika po autobusima nalazi se na linkovima Raspored-autobusa-broj-1 Raspored-autobusa-broj-2. Zamena autobusa nije moguća.

SVI UČESNICI TREBA NAJKASNIJE 20 MINUTA PRE POLASKA NJIHOVOG AUTOBUSA DA BUDU NA MESTU POLASKA!

Oba autobusa će imati vođe puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:
Autobus 1: Mirjana Latinčić (065 4389 124) / pomoćnik Jelena Mićević
Autobus 2: Olga Jovanović (064 3013 262) / pomoćnik Anđela Đinovski

Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.
Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 14:30h.

Nakon pristizanja u hotel Mujen lux bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u hotel, sa sobom obavezno morate imati ličnu kartu.

Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Kopaoniku kretati u opsegu između -3 i 5 °C.

Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica će uskoro dobiti mejl uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (laptop/terensku opremu/i sl.)

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku Simplast agenda .

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete se obratiti na 064 96 40 499.

Pored programskih aktivnosti trećeg Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 3 žurke za sve učesnike Kongresa. Žurke će biti u terminu nakon 22h i održavaće se u samom kompleksu hotela.

Program žurki izgleda ovako:

9.11.  r’n’b i house muzika – beer pong
10.11. 2000-te i ’90 – dress code ‘90
11.11. veče domaće muzike

Za sve dodatne informacije u vezi sa žurkama možete se javiti na broj 069 4176 700.

 

4
Nov

Tehničke informacije

Drage koleginice i kolege,

Dužnost nam je da vas obavestimo da prilikom vašeg boravka u hotelu vodite računa o inventaru hotela, kao i o vašim ličnim stvarima.

Za svaku pričinjenu štetu u smeštajnoj jedinici odgovaraće počinilac štete ili korisnici smeštajne jedinice u kojoj je šteta načinjena ukoliko počinilac štete nije poznat. Korisnici smeštajne jednicie koji, ukoliko šteta postoji, ne izmire odgovarajuću novčanu naknadu za pričinjenu štetu neće moći da podignu svoja lična dokumenta sa recepcije prilikom odjavljivanja iz hotela.

Uprava hotela nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u hotelu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u hotelu.
Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi hotela, Organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.

Takođe bismo vas zamolili da u kasnim večernjim časovima bude tišina u smeštajnom objektu u kojem boravite.

Pozdrav!

Organizacioni tim Simplasta

 

3
Nov

Uplata III rate kotizacije za učešće na KSB Simplast

Dragi učesnici Simplasta,

Uplata III rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u ponedeljak, 6. novembar od 12 – 15h u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu. III rata iznosi 25 EUR i može se uplatiti isključivo u dinarskoj protivvrednosti ​po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Učesnici koji su izuzetno sprečeni da dođu u ponedeljak neophodno je da se do ponedeljka jave na ssbif@bio.bg.ac.rs, kako bi dobili dalja uputstva za plaćanje.

Zamolili bismo Vas da redovno proveravate svoju mejl poštu, kao i da se prijavite za Simplast notifikacije na FB stranici kako ne biste propustili VAŽNA obaveštenja koja slede uoči Kongresa.

Vidimo se na Kopaoniku!

Vaš Simplast

 

1
Nov

Prijava za radionice

Poštovani učesnici trećeg  KSB Simplast,

S obzirom na veliki broj učesnika zainteresovanih za radionice, a ograničenih kapaciteta, zamolili bismo vas da popunite kratki formular koji će nam pomoći pri raspoređivanju učesnika u odnosu na kapacitete svake radionice. Svi učesnici radionica će biti obavešteni o učešću putem adrese elektronske pošte, a svi ostali učesnici Kongresa će moći da prisustvuju radionicama i slušaju diskusije.

Formular možete popuniti do ponedeljka, 6.11. u 23:59. Učesnici radionica će biti odabrani po redosledu prijave.

Formular možete popuniti na sledećem linku!

Vaš Simplast.

 

28
Oct

Prijava za debatu

Dragi učesnici Simplasta, otvorena je prijava za učešće u našoj specijalnoj sesiji – naučnoj debati Nastanak života. Ukoliko želite da se oprobate u dinamičnoj borbi argumentima i naučite kako da što bolje zastupate svoje stavove o vodećim naučnim teorijama, prijavite se ovde!

Više detalja o naučnoj debati možete saznati ovde.

Takođe, pažljivo pratite naš sajt i FB stranicu, jer uskoro sledi prijava za učešće u radionicama!

Prijava za naučnu debatu je otvorena do petka, 3. 11. u 12 časova.

Vaš Simplast. #istražisveT 🙂

24
Oct

Otvorena prijava za Simplast kviz

Simplast kviz je pravo mesto za sve ljubitelje takmičenja u znanju i brzini! Prijavite se sa svojim timom (od 2 do 4 člana) za učešće na našem kvizu do utorka, 31.10.2017.

Prijave su otvorene ovde.

#istražisveT i pokaži znanje na Simplast kvizu!
Vidimo se na Kopaoniku!

23
Oct

Uplata II rate kotizacije za učešće na KSB Simplast

Dragi učesnici Simplasta,

Uplata II rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u sredu, 25. oktobra od 13-15h i u četvrtak, 26. oktobra od 14:30-16:30h u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu. II rata iznosi 25 EUR i može se uplatiti isključivo u dinarskoj protivvrednosti ​po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. Učesnici koji su izuzetno sprečeni da dođu u sredu i četvrtak neophodno je da se do utorka jave na ssbif@bio.bg.ac.rs, kako bi dobili dalja uputstva za plaćanje. Uplate III rate kotizacije će biti u organizovana 6. i 7. novembra, ali će termin biti naknadno objavljen.

Zamolili bismo Vas da redovno proveravate svoju mejl poštu, kao i da se prijavite za Simplast notifikacije na FB stranici kako ne biste propustili VAŽNA obaveštenja koja slede uoči Kongresa.

Vidimo se na Kopaoniku!

Vaš Simplast

2
Oct

Produzena prijava za KSB Simplast!

Drage koleginice i kolege,

Obaveštavamo vas da je prijava za KSB Simplast produžena i da će trajati do petka, 6.10.2017. godine u ponoć! S obzirom da smo dobili informaciju da su postojali određeni tehnički problemi prilikom popunjavanja prijavnog formulara za Kongres, odlučili smo da prijavu produžimo, kako bi svi koji žele imali priliku da se prijave!

Učesnici prijavljeni do sad će putem mejla dobiti informacije o plaćanju prve rate.

 Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 80 EUR (u dinarskoj protivvrednosti prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate). Učesnici koji se prijave naknadno će kotizaciju moći da plate ili u dve rate (prva rata 40 EUR u periodu između 24.-26. oktobra i druga rata 40 EUR u periodu između 6.-7. novembra) ili u tri rate (prva rata 30 EUR putem uplatnice 9. i 10. oktobra, druga rata 25 EUR u periodu između 24.-26. oktobra i treća rata 25 EUR u periodu između 6.-7. novembra).

Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen! Prijava je moguća samo jednom po pojedinačnom Google nalogu.

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama. Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ssbif@bio.bg.ac.rs

#istražisveT

Vidimo se na Kopaoniku, 9.11 – 12. 11. 2017.!

Vaš Simplast tim.

30
Sep

Studentski radovi na KSB Simplast

Dragi učesnici trećeg Kongresa studenata biologije,

Predstavljamo vam naslove apstrakata i imena učesnika čije ćete prezentacije moći da čujete na Kopaoniku tokom Simplasta:

RAZNOVRSNOST Y-STR HAPLOTIPOVA KOD MUŠKARACA SA PODRUČJA STARE HERCEGOVINE
//Đurđa Pašajlić//

THE EFFECTS OF ARTEMISIA ABSINTHIUM AND MELALEUCA ALTERNIFOLIA ESSENTIAL OILS ON SELECTED CLINICALLY IMPORTANT STRAINS
//Marija Nedeljković//

CIRBP, TEMPERATURA I GENI BIOLOŠKOG SATA
//Nina Đukanović//

KARAKTERIZACIJA PRIRODNIH IZOLATA BACILLUS SP. ZA SPOSOBNOST PROMOVISANJA RASTA BILJAKA
//Anja Stanković//

PUDDLE BENTHOFAUNA ON REHABILITATED LANDFILL LOCALITY IN KOSOVSKA MITROVICA
//Nikola Grujić//

A PILOT STUDY OF THE EFFECT OF NUTRIENT RESTRICTION ON PRECOCIOUS AGEING MARKERS IN CELLS IN CULTURE
//Jelena Šćepanović//

FAUNISTIČKA ANALIZA ZAJEDNICE MAKROBESKIČMENJAKA I PROCENA EKOLOŠKOG STATUSA REKE PEK
//Katarina Kulić, Jovo Pokrajac, Ana Milivojević//

IN VITRO REDUKCIJA MENAKVINONA QRC KOMPLEKSOM
//Silvija Milosavlјević//

26
Sep

OTVORENA PRIJAVA ZA KSB SIMPLAST ’17!

Drage koleginice i kolege,

Konačno je došao i taj trenutak! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 2. oktobra u 17 h!

Za učešće se mogu prijaviti svi studenti/kinje bioloških i srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije. Prednost imaju studenti/kinje bioloških nauka kao i studenti/kinje koji/e se prvi/e prijave.

Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen! Prijava je moguća samo jednom po pojedinačnom Google nalogu.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 80 EUR, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u tri rate (I rata iznosi 30 EUR, u periodu između 4-6. oktobra, II rata iznosi 25 EUR, u periodu između 24-26. oktobra i III rata iznosi 25 EUR, u periodu između 6-7. novembra) preko računa ili u gotovini. Zajedno sa preliminarnom listom učesnika biće objavljena uputstva za plaćanje.

 Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa (u četvorokrevetnim, petokrevetnim ili šestokrevetnim apartmanima);

– Doručak, večeru i kafe pauzu sa snack-om tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 900 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije.

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama. Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ssbif@bio.bg.ac.rs

#istražisveT

Vidimo se na Kopaoniku, 9.11 – 12. 11. 2017.!

Vaš Simplast tim.

25
Sep

Najava prijave za Simplast!

Drage koleginice i kolege,

 Znamo da ste dugo čekali/e na ovu objavu! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da će prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” početi sutra, 26. septembra, a trajаće do 2. oktobra u 17 h!

 Za učešće se mogu prijaviti svi studenti/kinje bioloških i srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije.

 Prednost imaju studenti/kinje bioloških nauka kao i studenti/kinje koji/e se prvi/e prijave. Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen!

 Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 80 EUR (u dinarskoj protivvrednosti prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije), i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u tri rate (I rata iznosi 30 EUR, u periodu između 4-6. oktobra, II rata iznosi 25 EUR, u periodu između 24-26. oktobra i III rata iznosi 25 EUR, u periodu između 6-7. novembra) preko računa ili u gotovini. Zajedno sa preliminarnom listom učesnika biće objavljena uputstva za plaćanje.

 Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

 Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

 – Smeštaj tokom trajanja Kongresa (u četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima);

 – Doručak, večeru i kafe pauzu sa snack-om tokom trajanja Kongresa;

 – Prevoz na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 900 RSD);

 – Kongresni materijal;

 – Troškovi organizacije.

 Pratite sajt i fejsbuk stranicu tokom sutrašnjeg dana i budite u toku sa najnovijim informacijama.

 #istražisveT

 Vidimo se na Kopaoniku, 9.11 – 12. 11. 2017.!

 Vaš Simplast

24
Sep

Volonteri su izabrani!

Dragi učesnici, Izabrali smo volontere za KSB Simplast’17! Pre svega želimo da vam se zahvalimo na velikom interesovanju! Izbor nije bio lak! Na osnovu iskustva i motivacije, izabrali smo sedam volontera koji će pomoći u realizaciji ovogodišnjeg Simplasta.

Izabrani volonteri su:
1. Ana Stanković B55/2016
2. Anđela Đinovski E38/2015
3. Petar Trobozić E16/2015
4. Nina Jandrić B92/2014
5. Jelena Mićević M55/2014
6. Nikola Damnjanović E39/2014
7. Vanja Vidaković B8/2014

Ostalim prijavljenim kolegama se zahvaljujemo na interesovanju i očekujemo ih na Kopaoniku kao učesnike Simplasta! Izabrani volonteri će biti kontaktirani putem e-mail adrese radi daljih dogovora.

15
Sep

Prijava za volontere

Simplast i ove godine traži pomoć od volontera!

Koleginice i kolege sa Biološkog fakulteta koje žele da se prijave za volontiranje na 3. Kongresu to mogu da učine do 22. septembra 2017. Spisak odabranih volontera biće objavljen 24. septembra. Zadaci u kojima će nam naši volonteri pomagati su u okviru tima za logistiku i to uoči, tokom i nakon Kongresa.

Moguće je prijaviti se samo jednom sa studentske e-mail adrese!

Prijavni formular možete pronaći OVDE.

Srećno!

Vaš Simplast tim