7
Dec

KSB Simplast 2021 – tehničke informacije

Drage koleginice i kolege,

polazak za Zlatibor je organizovan u četvrtak, 9. decembra u periodu od 8.00 do 9.00 č (u skladu sa autobusom u kom ste), sa mesta okretnice autobusa 27E, na Novom Beogradu, blok 20. (link lokacije na Gugl mapama). Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 20 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!


OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I OČITANU LIČNU KARTU (ili kopiranu u slučaju da lična karta nema čip)! Bez navedenih dokumenata, nećete biti u mogućnosti da odsedate u odmaralištu.


Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:


Autobus 1: Jelena Štrbac ( broj telefona: 060 46 61 114)
Autobus 2: Vladana Mitrović ( broj telefona: 069 22 03 998)
Autobus 3: Tijana Srdić ( broj telefona: 064 58 60 077)


Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.


Tokom puta, vođama puta ćete predati indeks i očitanu ličnu kartu (kopiranu ukoliko nemate čip, međutim ukoliko vaša lična karta ima čip, a vi je kopirate taj dokument neće biti validan).


Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15č.


Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i očitane lične karte (podrazumeva se da ličnu kartu uvek imate kod sebe kao lični dokument).


Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.


Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.


Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati i ispod 0°C.


Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (laptop/terensku opremu/i sl.).


Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 8 sesij na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene zelenom bojom u agendi). Takođe, neophodno je i prisustvo na 1 radionici (kao aktivan učesnik)(raspored po radionicama možete neći ovde).

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.


Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

9. 12. Irish Pub – Semafor party

10. 12. Irish Pub – Mask‘n’Blam

11. 12. Irish Pub – Met Gala – Feeling Like a Super Star

12. 12. Irish Pub – In Vivo


Vidimo se na Simplastu!


Organizacioni tim KSB Simplast

1
Nov

Preliminarna lista prijavljenih učesnika na KSB “Simplast” 2021. godine

Dragi učesnici,

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine – preliminarnu listu prijavljenih učesnika!

Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate prve rate. 

Uplata prve rate biće organizovana u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju (Filološki fakultet, levo stepenište, II sprat, pored Velike sale IZOO), u sledećim terminima:

– Četvrtak, 04. novembar 2021. od 08.30 do 10.30, i

– Petak, 05. novembar 2021. od 12.00 do 14.00.

Prva rata iznosi 4000 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Termin uplate druge rate kotizacije će biti naknadno objavljen.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na uplatu u navedenim terminima, obratite nam se na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se javiti na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs radi uputstva za uplatu rate.

Pratite Simplast sajt, FB stranicu, kao i IG stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

*Učesnik u terminu prve rate može uplatiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate prve rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

**S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate prvi ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Informacije u vezi sa vakcinacijom

Ukoliko ste učesnik koji je vakcinisan drugom dozom koja će biti ne starija od 6 meseci do samog Simplasta ili ste primili treću dozu, bitno je da sa sobom na uplatu prve rate ponesete kopiran zeleni sertifikat (izvađen elektronski ili dostavljen putem pošte) koji ćemo mi zadržati kao dokaz o vakcinaciji.

Ukoliko i dalje niste izvršili neophodne korake za učešće na Simplastu, ne brinite, prikupljanje sertifikata će se vršiti sve do samog polaska na Simplast, što znači da je poslednji dan kada možete da završite svu proceduru 8. decembar.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, slobodno nam pišite!

Organizacioni tim KSB Simplast

31
Oct

Zatvorene prijave za KSB “Simplast”

Poštovane koleginice i kolege,

Usled velikog interesovanja i popunjenosti kapaciteta za ovogodišnji KSB “Simplast” prijave su zatvorene.

Zahvaljujemo se svima na prijavama i nestrpljivo vas očekujemo na Zlatiboru!

Preliminarna lista biće okacena sutra, a putem mejla ćete biti obavešteni o svim važnim informacijama.

Za sve ostale informacije pratite imejl, zajedno sa našim društvenim mrežama i sajtom.

Vaš Simplast.

26
Oct

Otvorena prijava za KSB Simplast 2021!

Drage koleginice i kolege,

Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 2. novembra u ponoć!

Kongres studenata biologije ,,Simplast“ održava se na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu ,,Ratko Mitrović“ u periodu 9. decembra – 13. decembra 2021. godine.

Za učešće na KSB ,,Simplast” se mogu prijaviti studenti bioloških i srodnih nauka sa Univerziteta u Republici Srbiji, kao i oni koji su nedavno završili fakultete bioloških nauka na prostoru Republike Srbije.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” iznosi 8000 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” obuhvata:
– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;
– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;
– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd
– Kongresni materijal;
– Troškovi organizacije;

Kao i prethodnih godina, zbog velikog intersovanja i ograničenog broja mesta koje pruža SO “Ratko Mitrović” prednost će imati studenti koji se ranije budu prijavili.

Prema poslednjoj i zvaničnoj odluci Dekanskog kolegijuma Biološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, usled pandemije, uslovi za odlazak na ovogodišnji Simplast za sve učesnike, predavače i organizacioni tim su sledeći i oba moraju biti ispunjena:

Prvi uslov jeste OBAVEZAN antigenski test 24 časova pred polazak.

*U saradnji sa Aqualab Laboratorijom u Beogradu omogućeno je da 8. decembra, kao učesnici Simplasta, antigenski test uradite po ceni od 1000 dinara. Možete otići u vama najbližu Aqualab Laboratoriju, a laboratorije možete naći na sledećim lokacijama: Slavija, Bežanijska kosa, Banovo brdo 1, Banovo brdo 2, Cerak, Belville, Piramida, Mirijevo, Savski venac, Surčin, Balkanska, 101lab, Žarkovo i Labudovo brdo.

Drugi uslov je potpuna imunizacija (3 doze) ili 2 doze ne starije od 6 meseci

* U slučaju da ste PRELEŽALI Covid-19, obavezan je POZITIVAN TEST NA ANTITELA (IgG) I PRVA DOZA VAKCINE (oni koji su se vakcinisali pre zaražavanja su je već primili, a oni koji su se zarazili bez prethodne vakcinacije MORAJU primiti prvu dozu u obaveznoj konsultaciji sa svojim lekarom)

Bez ispunjenih navedenih uslova, prisustvo Kongresu neće biti moguće.

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt, facebook i instagram stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na instagram stranici kao i na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Vidimo se na Zlatiboru, 9. 12. –13. 12. 2019.

Vaš Simplast tim

23
Jun

Prijava za volontere – KSB “Simplast” 2021

Otvaramo prijave za volontere!

Ukoliko ste želeli da postanete deo Simplasta, naučite šta je rad u timu, pokupite mnogo znanja i veština od našeg organizacionog tima i sjajno se zabavite – na pravom ste mestu.

Pozivamo vas da se putem ankete prijavite za volontera, napišete nam nešto o sebi i tako uđete u prvi krug selekcije. Nakon prvog kruga, odnosno analiziranja prispelih anketa, organizacioni tim će kontaktirati potencijalne kandidate za sastanak na kome će biti održan drugi krug odabira volontera.

O svemu tome bićete kasnije obavešteni, a sada vas pozivamo da požurite sa prijavom jer traje samo do 27. juna i zatvara se u 23:59.

Link do prijave.

Jedva čekamo da te upoznamo!