25
Sep

Najava prijave za Simplast!

Drage koleginice i kolege,

 Znamo da ste dugo čekali/e na ovu objavu! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da će prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” početi sutra, 26. septembra, a trajаće do 2. oktobra u 17 h!

 Za učešće se mogu prijaviti svi studenti/kinje bioloških i srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije.

 Prednost imaju studenti/kinje bioloških nauka kao i studenti/kinje koji/e se prvi/e prijave. Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen!

 Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 80 EUR (u dinarskoj protivvrednosti prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije), i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u tri rate (I rata iznosi 30 EUR, u periodu između 4-6. oktobra, II rata iznosi 25 EUR, u periodu između 24-26. oktobra i III rata iznosi 25 EUR, u periodu između 6-7. novembra) preko računa ili u gotovini. Zajedno sa preliminarnom listom učesnika biće objavljena uputstva za plaćanje.

 Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

 Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

 – Smeštaj tokom trajanja Kongresa (u četvorokrevetnim, petokrevetnim i šestokrevetnim apartmanima);

 – Doručak, večeru i kafe pauzu sa snack-om tokom trajanja Kongresa;

 – Prevoz na relaciji Beograd-Kopaonik-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 900 RSD);

 – Kongresni materijal;

 – Troškovi organizacije.

 Pratite sajt i fejsbuk stranicu tokom sutrašnjeg dana i budite u toku sa najnovijim informacijama.

 #istražisveT

 Vidimo se na Kopaoniku, 9.11 – 12. 11. 2017.!

 Vaš Simplast

24
Sep

Volonteri su izabrani!

Dragi učesnici, Izabrali smo volontere za KSB Simplast’17! Pre svega želimo da vam se zahvalimo na velikom interesovanju! Izbor nije bio lak! Na osnovu iskustva i motivacije, izabrali smo sedam volontera koji će pomoći u realizaciji ovogodišnjeg Simplasta.

Izabrani volonteri su:
1. Ana Stanković B55/2016
2. Anđela Đinovski E38/2015
3. Petar Trobozić E16/2015
4. Nina Jandrić B92/2014
5. Jelena Mićević M55/2014
6. Nikola Damnjanović E39/2014
7. Vanja Vidaković B8/2014

Ostalim prijavljenim kolegama se zahvaljujemo na interesovanju i očekujemo ih na Kopaoniku kao učesnike Simplasta! Izabrani volonteri će biti kontaktirani putem e-mail adrese radi daljih dogovora.

15
Sep

Prijava za volontere

Simplast i ove godine traži pomoć od volontera!

Koleginice i kolege sa Biološkog fakulteta koje žele da se prijave za volontiranje na 3. Kongresu to mogu da učine do 22. septembra 2017. Spisak odabranih volontera biće objavljen 24. septembra. Zadaci u kojima će nam naši volonteri pomagati su u okviru tima za logistiku i to uoči, tokom i nakon Kongresa.

Moguće je prijaviti se samo jednom sa studentske e-mail adrese!

Prijavni formular možete pronaći OVDE.

Srećno!

Vaš Simplast tim