23
Jun

Prijava za volontere – KSB “Simplast” 2021

Otvaramo prijave za volontere!

Ukoliko ste želeli da postanete deo Simplasta, naučite šta je rad u timu, pokupite mnogo znanja i veština od našeg organizacionog tima i sjajno se zabavite – na pravom ste mestu.

Pozivamo vas da se putem ankete prijavite za volontera, napišete nam nešto o sebi i tako uđete u prvi krug selekcije. Nakon prvog kruga, odnosno analiziranja prispelih anketa, organizacioni tim će kontaktirati potencijalne kandidate za sastanak na kome će biti održan drugi krug odabira volontera.

O svemu tome bićete kasnije obavešteni, a sada vas pozivamo da požurite sa prijavom jer traje samo do 27. juna i zatvara se u 23:59.

Link do prijave.

Jedva čekamo da te upoznamo!

5
Nov

KSB Simplast ’19 – Tehničke informacije

Dragi učesnici KSB Simplast,

polazak za Zlatibor je organizovan u četvrtak, 7. novembra u periodu od 8.00 do 9.00 časova (u skladu sa autobusom u kom ste), Beogradska arena, sever. Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 20 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!

OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I LIČNU KARTU!

Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:

Autobus 1: Mina Đurić (061/1707755)

Autobus 2: Vladana Mitrović (069/2203998)

Autobus 3: Jelena Štrbac (060/4661114)

Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.

Tokom puta, vođe puta će vam objasniti kako da popunite prijavu boravka, koju ćete im kasnije predati zajedno sa indeksima i ličnim kartama.

Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15 časova.

Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i lične karte.

Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.

Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.

Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati u opsegu između 1 i 14°C.

Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (npr. terensku opremu).

Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 11 od 16 sesija na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene ljubičastom i teget bojom u agendi). Takođe, da bi se dobio sertifikat, neophodno je prisustvovati radionici.

Za studente koji izlažu svoje naučno-istraživačke radove ova sesija se računa dvostruko.

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs ili porukom na fb/ instagramu.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

7.11. Irish pub – /90’s and 00’s/

8.11. Irish pub – /R’n’B/

9.11. Irish pub – Mask’n’blam /Rock’n’roll/

10.11. Club Alibi – Neon Party /Disco/

Za sve dodatne informacije u vezi sa žurkama možete se javiti na broj 061/1707755 .

27
Oct

PRIJAVA ZA RADIONICE NA KSB SIMPLAST ’19

Dragi učesnici,

S obzirom na veliki broj učesnika zainteresovanih za radionice, a radionice su ograničenih kapaciteta, zamolili bismo vas da popunite formular koji će nam pomoći pri raspoređivanju učesnika u odnosu na kapacitete svake radionice. Možete se prijaviti za učešće u svim radionicama koje vas zanimaju! Učesnici radionica će biti obavešteni o učešću putem mejla, a svi ostali učesnici Kongresa će moći da prisustvuju radionicama i slušaju diskusije.

Prijava se zatvara 1. novembra u ponoć. Učesnici radionica će biti odabrani po redosledu slanja prijave, te vas savetujemo da se prijavite što pre.

Formular možete popuniti na sledećem linku!

Vaš Simplast

19
Oct

UPLATA DRUGE RATE ZA KSB SIMPLAST’19

Dragi učesnici,

Uplata druge rate kotizacije za KSB Simplast’19 će se organizovati četvrtak 24.10.2019. u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju u trajanju od 9:30 – 12:00, kao i u petak 25.10,2019. u periodu 12:30 – 15:00 časova na istom mestu. Druga rata iznosi 3800 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Učesnici koji su izuzetno sprečeni da dođu u terminima uplate II rate, neophodno je da nam pošalju email na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Za učesnike koji ne plate II ratu smatraće se da su odustali.

Konačnu listu učesnika za Simplast ’19 možete preuzeti ovde.

Vaš Simplast

8
Oct

Preliminarna lista prijavljenih učesnika za peti KSB Simplast

Dragi (budući) učesnici,

Obaveštavamo vas da je prijava za peti po redu KSB Simplast završena! Zahvaljujemo se na velikom interesovanju – kapaciteti odmarališta u potpunosti su popunjeni!

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine, preliminarnu listu prijavljenih učesnika. Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate prve rate.  Uplata I rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u četvrtak, 10. oktobra od 14-17 časova i u petak, 11. oktobra od 9-12 časova u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu.

I rata iznosi 3800 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Termin uplate II rate kotizacije će biti naknadno objavljen. Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se javiti na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs radi uputstva za uplatu rate.

Pratite Simplast sajt, FB stranicu, kao i IG stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

* Učesnik može u terminu I rate platiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate I rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

** S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate I ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Vaš Simplast

30
Sep

Otvorena prijava za Simplast 2019

Drage koleginice I kolege,

Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 7. oktobra!

Za učešće na KSB “Simplast” se mogu prijaviti studenti bioloških i srodnih nauka sa Univerziteta u Republici Srbiji, kao i oni koji su nedavno završili fakultete bioloških nauka na prostoru Republike Srbije.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 7600 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate preko računa ili u gotovini.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;

– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 1000 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije;

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt i facebook stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na facebook stranici kao i na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Vidimo se na Zlatiboru, 7. 11. –11. 11. 2019.

Vaš Simplast tim

28
Sep

Spisak volontera za Simplast 2019

Drage koleginice i kolege,

Pre svega, zahvaljujemo se na velikom interesovanju za volontiranje! Izbor je bio, kao i svake godine, izuzetno težak ali je sveden na pet sledećih volontera:

Tijana Srdić,
Lazar Milivojević,
Todor Cvetanović,
Milan Đorđević,
Aleksandra Janjić

Jako se radujemo saradnji i ne sumnjamo da ćete doprineti kvalitetu, kako organizacionog tima tako i Simplasta! Sve informacije dobićete putem mejla!

19
Sep

Prijava za volontere i voditelja programa

Postani i ti deo Simplast tima!

Ove godine raspisujemo dva konkursa, možeš se prijaviti za volontera, ali i za voditelja programa!

Imaš iskustva u javnom nastupu, dobru dikciju i opušenost, a dopada ti se i komunikacija sa publikom? Onda si ti prava osoba za voditelja programa.

Prijavi se i pokaži nam sve što umeš!

Rok za popunjavanje prijave je do 22. septembra u ponoć. Prijavu možeš popuniti na linku.

Ukoliko želiš da druženje na Zlatiboru sagledaš iz drugog ugla, a uz to poseduješ timski duh, entuzijazam, odgovornost i želiš da na produktivan i zabavan način unaprediš sebe, konkuriši za mesto volontera i započni druženje sa nama!

Rok za popunjavanje prijave je do 26. septembra u ponoć.

Prijavu možeš popuniti na linku.

16
Sep

Prijava za učešće sa naučno-istraživačkim radom

Poštovane kolege i koleginice,

Kao i prethodnih godina, program kongresa obogaćuje i izlaganje vaših radova.

Prijavljivanje će se ove godine vršiti putem upitnika čiji se link zajedno sa propozicijama za pisanje radova nalazi u prilogu.

Rok za prijavu za prezentovanje radova je do 30. septembra u ponoć, a u prilogu možete naći propozicije za pisanje radova. Srećno!

Upitnik za prijavljivanje.

Uputstvo za pisanje apstrakta.