Preliminarna lista prijavljenih učesnika za peti KSB Simplast

8
Oct

Preliminarna lista prijavljenih učesnika za peti KSB Simplast

Dragi (budući) učesnici,

Obaveštavamo vas da je prijava za peti po redu KSB Simplast završena! Zahvaljujemo se na velikom interesovanju – kapaciteti odmarališta u potpunosti su popunjeni!

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine, preliminarnu listu prijavljenih učesnika. Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate prve rate.  Uplata I rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u četvrtak, 10. oktobra od 14-17 časova i u petak, 11. oktobra od 9-12 časova u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu.

I rata iznosi 3800 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Termin uplate II rate kotizacije će biti naknadno objavljen. Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se javiti na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs radi uputstva za uplatu rate.

Pratite Simplast sajt, FB stranicu, kao i IG stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

* Učesnik može u terminu I rate platiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate I rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

** S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate I ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Vaš Simplast

Leave a Reply