Preliminarna lista prijavljenih učesnika za drugi KSB Simplast

9
Oct

Preliminarna lista prijavljenih učesnika za drugi KSB Simplast

Dragi Simplastovci i drage Simplastovke,

Obaveštavamo vas da je prijava za drugi KSB Simplast završena!

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine, preliminarnu lista prijavljenih učesnika. Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate I rate. Uplata I rate kotizacije za učešće na KSB Simplast će biti organizovana u utorak, 11. oktobra od 17-19h i u sredu, 12. oktobra od 10-12h u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju na Biološkom fakultetu.

I rata iznosi 3500 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Učesnici koji su izuzetno sprečeni da dođu u utorak i sredu neophodno je da se do utorka jave na ssbif@bio.bg.ac.rs, kako bi dobili dalja uputstva za plaćanje. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se takođe javiti na mail da bi dobili uputstva za uplatu preko računa. Uplate II rate kotizacije će biti u periodu izmedju 21-24. oktobra, ali će termin biti naknadno objavljen.

Pratite Simplast sajt kao i FB stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

* Učesnik može u terminu I rate platiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate I rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

** S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate I ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Preliminarnu listu učesnika možete preuzeti ovde!

Vaš Simplast

Leave a Reply