Najava prijave za učešće na KSB Simplast 2016

2
Oct

Najava prijave za učešće na KSB Simplast 2016

Dragi Simplastovci i Simplastovke,

Znamo da ste dugo čekali/e na ovu objavu! Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da će prijava za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” početi sutra, 3. oktobra, a trajаće do 8. oktobra u 12 h. 

Za učešće se mogu prijaviti svi studenti/kinje bioloških i srodnih nauka sa univerziteta na teritoriji Republike Srbije.

Prednost imaju studenti/kinje bioloških nauka kao i studenti/kinje koji/e se prvi/e prijave. Požurite i prijavite se jer je broj mesta za učešće na Kongresu ograničen!

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” iznosi 7000 RSD, i nakon objave prelimanarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate (I rata u periodu između 10-12. oktobra, II rata u periodu između 21-24. oktobra) preko računa ili u gotovini. Zajedno sa preliminarnom listom učenika biće objavljena uputstva za plaćanje.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učensnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije “Simplast” obuhvata:

– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;

– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;

– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd (u slučaju da učesnici/ce putuju u sopstvenom aranžmanu cena kotizacije se umanjuje za 800 RSD);

– Kongresni materijal;

– Troškovi organizacije;

Pratite sajt i fejsbuk stranicu tokom sutrašnjeg dana i budite u toku sa najnovijim informacijama.

UČESTVUJ. SAZNAJ. PRIMENI.

Vidimo se na Zlatiboru, 27.10 – 31. 10. 2016. 🙂

Vaš Simplast

Leave a Reply