KSB Simplast 2018 - tehničke informacije

Informacije o polasku, smeštaju i početku KSB Simplast
7
Nov

KSB Simplast 2018 – tehničke informacije

Dragi učesnici KSB Simplast,

polazak za Zlatibor je organizovan u petak, 9. novembra u periodu od 8.15 do 9.15 č (u skladu sa autobusom u kom ste), sa parkinga Sava Centra koji se vidi sa autoputa na Novom Beogradu. Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 15 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!

OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I LIČNU KARTU!

Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:
Autobus 1: Ana Stanković (069/4130960) / pomoćnik Ana Stupar

Autobus 2: Vladana Mitrović (069/2203998) / pomoćnik Uroš Ćirković

Autobus 3: Brankica Avramovska (062/9740760) / pomoćnik Boris Dubljević

Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.
Tokom puta, vođe puta će vam objasniti kako da popunite prijavu boravka, koju ćete im kasnije predati zajedno sa indeksima i ličnim kartama.

Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15č.

Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i lične karte.

Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.
Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.

Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati u opsegu između 1 i 14 °C.

Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (laptop/terensku opremu/i sl.).
Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 11 od 19 sesija (nešto manje od 60%) na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene zelenom i plavom bojom u agendi; postavke i prezentacije rezultata radionica se računaju zasebno). Od tih 11 sesija potrebno je da barem dve budu postavke ili prezentacije rezultata radionica.

Ukoliko vreme za rad sa predavačima na nekoj od radionica prevaziđe termin postavke i aktivni učesnici time budu sprečeni da prisustvuju nekom od predavanja, propušteno predavanje će im biti uračunato u zbir sesija kojima su prisustvovali.

Za studente koji izlažu svoje naučno-istraživačke radove ova sesija se računa dvostruko, i dovoljno je jedno pasivno prisustvo radionicama.

Napomena – postavka radionice „Istraži, pa efikasno prikaži” i radionica „Primena bioinformatičkih metoda u biološkim istraživanjima” su otvorene samo za aktivne učesnike radionica.

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ssbif@bio.bg.ac.rs ili porukom na fb/ instagramu.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

9.11. Irish Pub – RnB veče – domaći i strani hitovi

10.11. Klub ALIBI – Devedesete i dvehiljadite

11.11. Irish Pub – Kafansko veče

12.11. Klub ALIBI – Domaći hitovi

Za sve dodatne informacije u vezi sa žurkama možete se javiti na broj 061/1707755 .

Leave a Reply