Foto konkurs

17
Sep

Foto konkurs

Simplastovci!
Kao znak zahvalnosti na interesovanju tokom ove četiri godine, koliko Kongres studenata biologije postoji, rešili smo da najmaštovitije nagradimo!
Organizujemo foto-konkurs na instagramu! Učestvujte i osvojite popust na kotizaciju ovogodišnjeg Simplasta! Sve što je potrebno da uradite jeste da objavite sliku koja vas asocira na ovogodišnji slogan- „na krilima znanja“, u opisu stavite #nakrilimaznanja, kao i da označite naš IG profil (ksb_simplast).
Broj slika koji možete objaviti je neograničen. Tokom trajanja konkursa objavljivaćemo slike dana, koje će ući u najuži izbor prilikom odabira pobedničke slike, koju vi birate.
Glasanje za svaku sliku ograničavamo na 24 časa nakon objave iste, kako bi svaka slika imala podjednaku šansu za pobedu. Svi naknadni „lajkovi“ se neće računati. 
Pri isteku 24 časa, na insta story stranice kongresa će biti okačen skrinšot fotografije sa brojem lajkova koji se računa. 
Fotografije možete slati do 25. septembra 2018. godine. Za poslednju fotografiju dana će se glasati i narednog dana, 26. septembra a pobednička slika će biti proglašena 27-og, kada je i zvaničan završetak konkursa.

 

Leave a Reply