Vreme i mesto održavanja KSB Simplast’16

28
Jul

Vreme i mesto održavanja KSB Simplast’16

Kongres studenata biologije “Simplast” ove godine održaće se u Studentskom odmaralištu “Ratko Mitrović” na Zlatiboru, u periodu 27. 10 – 31. 10. 2016! Radili smo vredno i osmislili program prema vašim sugestijama, i zato smo sigurni da će vas zainteresovati sve naše aktivnosti. Očekujte brojne nove događaje, takmičenja, kao i druženja i šetnje po atraktivnom Zlatiboru.

Naš ovogodišnji slogan je: UČESTVUJ. SAZNAJ. PRIMENI. I obezbedićemo vam mogućnost da zaista steknete znanje koje ćete moći da primenite i u svojoj profesiji, ali i u svakodnevnom životu, jer na našim sesijama nećete samo steći teorijsko znanje, već ćete moći i da se oprobate u rešavanju različitih problema, osmišljavanju eksperimenata, a uz sve to težimo i da proširimo svest o važnosti očuvanja životne sredine, i nadamo se da ćete nam i vi pomoći u tome.

Pratite naš sajt i možete ostvariti popust na kotizaciju učestvovanjem na različitim aktivnostima koje smo vam pripremili uoči Kongresa. Maksimalni popust koji jedan učesnik Simplasta može da osvoji jeste 30% na cenu kotizacije.

Vidimo se na Zlatiboru, 27.10 – 31.10.2016!

UČESTVUJ. SAZNAJ. PRIMENI.

Pratite novosti na ovom sajtu, ali i na našoj facebook stranici.

Leave a Reply