Kongres studenata biologije "Simplast"

9.12 - 13.12.2021. SO "Ratko Mitrović", Zlatibor
1
Nov

Preliminarna lista prijavljenih učesnika na KSB “Simplast” 2021. godine

Dragi učesnici,

U prilogu možete pogledati jednu od najbitnijih lista u toku školske godine – preliminarnu listu prijavljenih učesnika!

Konačna lista učesnika će biti objavljena naknadno, nakon uplate prve rate. 

Uplata prve rate biće organizovana u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju (Filološki fakultet, levo stepenište, II sprat, pored Velike sale IZOO), u sledećim terminima:

– Četvrtak, 04. novembar 2021. od 08.30 do 10.30, i

– Petak, 05. novembar 2021. od 12.00 do 14.00.

Prva rata iznosi 4000 RSD i može se uplatiti isključivo u dinarima. Termin uplate druge rate kotizacije će biti naknadno objavljen.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na uplatu u navedenim terminima, obratite nam se na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Sve informacije dobijaćete putem mejlova koje ste naveli u formularu te vas molimo da ih redovno proveravate. Učesnici sa drugih univerziteta mogu se javiti na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs radi uputstva za uplatu rate.

Pratite Simplast sajt, FB stranicu, kao i IG stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

*Učesnik u terminu prve rate može uplatiti ceo iznos kotizacije. Nakon uplate prve rate, u slučaju eventualnog odustajanja, povraćaj novca neće biti moguć.

**S obzirom na veliki broj pristiglih prijava i ograničenog smeštajnog kapaciteta, za učesnike koji ne uplate prvi ratu će se smatrati da su odustali, a učesnicima sa liste čekanja će biti ponuđena mogućnost da učestvuju.

Listu učesnika možete preuzeti ovde!

Informacije u vezi sa vakcinacijom

Ukoliko ste učesnik koji je vakcinisan drugom dozom koja će biti ne starija od 6 meseci do samog Simplasta ili ste primili treću dozu, bitno je da sa sobom na uplatu prve rate ponesete kopiran zeleni sertifikat (izvađen elektronski ili dostavljen putem pošte) koji ćemo mi zadržati kao dokaz o vakcinaciji.

Ukoliko i dalje niste izvršili neophodne korake za učešće na Simplastu, ne brinite, prikupljanje sertifikata će se vršiti sve do samog polaska na Simplast, što znači da je poslednji dan kada možete da završite svu proceduru 8. decembar.

Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, slobodno nam pišite!

Organizacioni tim KSB Simplast

Leave a Reply