Kongres studenata biologije "Simplast"

9.12 - 13.12.2021. SO "Ratko Mitrović", Zlatibor
7
Dec

KSB Simplast 2021 – tehničke informacije

Drage koleginice i kolege,

polazak za Zlatibor je organizovan u četvrtak, 9. decembra u periodu od 8.00 do 9.00 č (u skladu sa autobusom u kom ste), sa mesta okretnice autobusa 27E, na Novom Beogradu, blok 20. (link lokacije na Gugl mapama). Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 20 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!


OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I OČITANU LIČNU KARTU (ili kopiranu u slučaju da lična karta nema čip)! Bez navedenih dokumenata, nećete biti u mogućnosti da odsedate u odmaralištu.


Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:


Autobus 1: Jelena Štrbac ( broj telefona: 060 46 61 114)
Autobus 2: Vladana Mitrović ( broj telefona: 069 22 03 998)
Autobus 3: Tijana Srdić ( broj telefona: 064 58 60 077)


Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.


Tokom puta, vođama puta ćete predati indeks i očitanu ličnu kartu (kopiranu ukoliko nemate čip, međutim ukoliko vaša lična karta ima čip, a vi je kopirate taj dokument neće biti validan).


Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15č.


Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i očitane lične karte (podrazumeva se da ličnu kartu uvek imate kod sebe kao lični dokument).


Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.


Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.


Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati i ispod 0°C.


Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (laptop/terensku opremu/i sl.).


Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 8 sesij na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene zelenom bojom u agendi). Takođe, neophodno je i prisustvo na 1 radionici (kao aktivan učesnik)(raspored po radionicama možete neći ovde).

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.


Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

9. 12. Irish Pub – Semafor party

10. 12. Irish Pub – Mask‘n’Blam

11. 12. Irish Pub – Met Gala – Feeling Like a Super Star

12. 12. Irish Pub – In Vivo


Vidimo se na Simplastu!


Organizacioni tim KSB Simplast

Leave a Reply