Kongres studenata biologije "Simplast"

9.12 - 13.12.2021. SO "Ratko Mitrović", Zlatibor
1
Oct

Preliminarna lista i lista čekanja – vila ,,Mina”

Hej sovice!


U prilogu možete naći preliminarnu listu i listu čekanja za dodatni smeštaj u vili ,,Mina”:


Ovim putem vas obaveštavamo da je Kongres moguće platiti u dve jednake rate, ili ukupan iznos odjednom, u terminu prve rate. Uplata rata biće organizovana u Sali sa ovalnim stolom na Institutu za zoologiju (Filološki fakultet, levo stepenište, II sprat, pored Velike sale IZOO), u sledećim terminima:

Prva rata: utorak, 04. oktobar 2022. od 12.00h do 14.00h
Druga rata: četvrtak, 13. oktobar 2022. od 12.00h do 14.00h.

Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na uplatu lično, uplatu može izvršiti bilo koje drugo lice umesto vas.

Obaveštenje za učesnike koji se nalaze na listi čekanja:

Postoji verovatnoća da će neko od kolega sa preliminarne liste pri uplati prve rate odustati od učešća i samim tim osloboditi mesto nekome sa liste čekanja. Upravo, iz tog razloga budite u pripravnosti istog dana, a mi ćemo biti slobodni da vas kontaktiramo.

Ukoliko ste se odlučili za ,,Simplast’22” MERCH neophodno je da pri uplati prve rate platite isti. Podsećamo vas da je cena majice 1.300,00 RSD, a cena duksa 3.000,00 RSD. Takođe, ako ipak želite da uzmete ,,Simplast’22” MERCH, a na prijavi za učešće to niste naznačili, potrebno je da pri uplati prve rate uplatite i MERCH za koji ste se naknadno odlučili.

Učesnici koji ne budu izvršili uplatu prve rate u navedenom termininu, smatraće se da su odustali i time će automatski ustupiti svoje mesto sledećem kolegi sa liste čekanja.

Podsećamo vas i da je ukupna cena Kongresa 10.000,00 RSD (I rata 5.000,00 i II rata 5.000,00 RSD), i obuhvata smeštaj, polupansion na bazi šedskog stola, prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd, kongresni materijal i troškove organizacije.

Za sve nejasnoće možete da nam pišete na mejl: ksb.simplast@bio.bg.ac.rs

Organizacioni tim KSB Simplast

#erupcijasaznanja