Otvorena prijava za KSB Simplast 2021!

26.10. - 2.11. 2021.
26
Oct

Otvorena prijava za KSB Simplast 2021!

Drage koleginice i kolege,

Sa zadovоljstvom možemo da najavimo da je prijava za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” od ovog trenutka otvorena, a trajаće do 2. novembra u ponoć!

Kongres studenata biologije ,,Simplast“ održava se na Zlatiboru, u studentskom odmaralištu ,,Ratko Mitrović“ u periodu 9. decembra – 13. decembra 2021. godine.

Za učešće na KSB ,,Simplast” se mogu prijaviti studenti bioloških i srodnih nauka sa Univerziteta u Republici Srbiji, kao i oni koji su nedavno završili fakultete bioloških nauka na prostoru Republike Srbije.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” iznosi 8000 RSD, i nakon objave preliminarne liste učesnika/ca kongresa, učesnici/ce kotizaciju mogu uplatiti u dve jednake rate.

Za sve učesnike/ce sa preliminarne liste koje ne uplate prvu ratu smatraće se da su odustali/e, i ponudiće se učesnicima/cama sa liste čekanja mogućnost da učestvuju.

Kotizacija za učešće na Kongresu studenata biologije ,,Simplast” obuhvata:
– Smeštaj tokom trajanja Kongresa;
– Tri obroka dnevno tokom trajanja Kongresa;
– Prevoz na relaciji Beograd-Zlatibor-Beograd
– Kongresni materijal;
– Troškovi organizacije;

Kao i prethodnih godina, zbog velikog intersovanja i ograničenog broja mesta koje pruža SO “Ratko Mitrović” prednost će imati studenti koji se ranije budu prijavili.

Prema poslednjoj i zvaničnoj odluci Dekanskog kolegijuma Biološkog fakulteta, Univerziteta u Beogradu, usled pandemije, uslovi za odlazak na ovogodišnji Simplast za sve učesnike, predavače i organizacioni tim su sledeći i oba moraju biti ispunjena:

Prvi uslov jeste OBAVEZAN antigenski test 24 časova pred polazak.

*U saradnji sa Aqualab Laboratorijom u Beogradu omogućeno je da 8. decembra, kao učesnici Simplasta, antigenski test uradite po ceni od 1000 dinara. Možete otići u vama najbližu Aqualab Laboratoriju, a laboratorije možete naći na sledećim lokacijama: Slavija, Bežanijska kosa, Banovo brdo 1, Banovo brdo 2, Cerak, Belville, Piramida, Mirijevo, Savski venac, Surčin, Balkanska, 101lab, Žarkovo i Labudovo brdo.

Drugi uslov je potpuna imunizacija (3 doze) ili 2 doze ne starije od 6 meseci

* U slučaju da ste PRELEŽALI Covid-19, obavezan je POZITIVAN TEST NA ANTITELA (IgG) I PRVA DOZA VAKCINE (oni koji su se vakcinisali pre zaražavanja su je već primili, a oni koji su se zarazili bez prethodne vakcinacije MORAJU primiti prvu dozu u obaveznoj konsultaciji sa svojim lekarom)

Bez ispunjenih navedenih uslova, prisustvo Kongresu neće biti moguće.

Vašu prijavu možete popuniti ovde!

Pratite sajt, facebook i instagram stranicu i budite u toku sa najnovijim informacijama.

Za sve nedoumice, možete nam pisati na instagram stranici kao i na mail ksb.simplast@bio.bg.ac.rs.

Vidimo se na Zlatiboru, 9. 12. –13. 12. 2019.

Vaš Simplast tim