KSB Simplast '19 - Tehničke informacije

5
Nov

KSB Simplast ’19 – Tehničke informacije

Dragi učesnici KSB Simplast,

polazak za Zlatibor je organizovan u četvrtak, 7. novembra u periodu od 8.00 do 9.00 časova (u skladu sa autobusom u kom ste), Beogradska arena, sever. Svi učesnici će biti raspoređeni u tri autobusa, a raspored učesnika po autobusima nalazi se ovde.

SVI UČESNICI TREBA DA BUDU NA MESTU POLASKA NAJKASNIJE 20 MINUTA PRED SAM POLAZAK SVOG AUTOBUSA!

OBAVEZNO PONESITE INDEKS (NE STUDENTSKU KARTICU) I LIČNU KARTU!

Svaki autobus će imati vođu puta. U nastavku možete pronaći njihove brojeve telefona:

Autobus 1: Mina Đurić (061/1707755)

Autobus 2: Vladana Mitrović (069/2203998)

Autobus 3: Jelena Štrbac (060/4661114)

Molimo vas da ne kasnite jer vozači autobusa neće biti u mogućnosti da vas čekaju.

Tokom puta, vođe puta će vam objasniti kako da popunite prijavu boravka, koju ćete im kasnije predati zajedno sa indeksima i ličnim kartama.

Učesnici koji putuju u prevozu u sopstvenom aranžmanu treba da planiraju svoj dolazak do 15 časova.

Nakon pristizanja u SO “Ratko Mitrović” bićete raspoređeni u sobe. Da bismo mogli da vas smestimo u odmaralište, sa sobom obavezno morate imati indekse i lične karte.

Takođe, Uprava odmarališta nas je podsetila da je boravak u sobama dozvoljen samo učesnicima Kongresa koji su prijavili smeštaj u odmaralištu. Ukoliko budu posumnjali da se ovo ne poštuje, proveravaće stanje po sobama, te može doći do sankcija učesnika koji ovo pravilo ne budu ispoštovali i u čijim sobama budu zatečene osobe koje nisu smeštene u odmaralištu.

Molimo sve učesnike da uzmu ovo u obzir i ne prave problem upravi Odmaralištu, organizacionom timu kao ni kolegama koje takođe učestvuju na Kongresu.

Savetujemo da ponesete i toplu garderobu jer će se temperatura na Zlatiboru kretati u opsegu između 1 i 14°C.

Svi učesnici koji su se prijavili za učešće na nekoj od radionica trebalo bi da provere sva uputstva za radionice i da li je neophodno da ponesu neku dodatnu opermu (npr. terensku opremu).

Uslov za dobijanje sertifikata je prisustvo na minimum 11 od 16 sesija na kojima se prisustvo evidentira (sesije obeležene ljubičastom i teget bojom u agendi). Takođe, da bi se dobio sertifikat, neophodno je prisustvovati radionici.

Za studente koji izlažu svoje naučno-istraživačke radove ova sesija se računa dvostruko.

Kompletnu agendu možete naći na sledećem linku.

Za sve dodatne informacije u vezi sa programom i logistikom možete nam se obratiti na ksb.simplast@bio.bg.ac.rs ili porukom na fb/ instagramu.

Pored programskih aktivnosti Kongresa studenata biologije organizovali smo za vas i program zabavnog tipa koji podrazumeva 4 žurke za sve učesnike Kongresa:

7.11. Irish pub – /90’s and 00’s/

8.11. Irish pub – /R’n’B/

9.11. Irish pub – Mask’n’blam /Rock’n’roll/

10.11. Club Alibi – Neon Party /Disco/

Za sve dodatne informacije u vezi sa žurkama možete se javiti na broj 061/1707755 .