Kongres studenata biologije "Simplast"

9.12 - 13.12.2021. SO "Ratko Mitrović", Zlatibor
22
Sep

Prijava za učesnike – KSB ,,Simplast’22”

Zdravo Sovice,

Konačno su otvorene i prijave za ovogodišnji Simplast!

Link ka prijavi: https://forms.gle/1KP8a6UhxVf8ztVZA
Kongres studenata biologije ,,Simplast“ održava se na Zlatiboru, u Studentskom odmaralištu ,,Ratko Mitrović“ u periodu od 6. do 9. novembra 2022. godine.

Prijava za učešće na KSB ,,Simplast’22”  traje od 22. do 27. septembra 2022. godine do 23:59h kada više neće biti moguća. Prijava se vrši isključivo popunjavanjem ovog google upitnika. Prijavljivanje je moguće samo jednom po jednom Google nalogu.

Kotizacija za učešće na Kongresu iznosi 8.000 RSD.

Za učešće se mogu prijaviti studenti bioloških i srodnih nauka sa Univerziteta u Republici Srbiji, kao i oni koji su nedavno završili fakultete bioloških nauka na prostoru Republike Srbije.

Interesovanje je kao i svake godine veliko. Prošle godine smo dostigli rekord i zatvorili prijave nakon samo 2 sata, zato budite brzi kako biste obezbedili mesto na ovogodišnjem Simplastu. 
Ove godine smo za vas pripremili specijalan Simplast22 MERCH , koji će dati poseban akcenat vašem autfitu tokom kongresa, a nadalje će biti vaša amajlija tokom ispitnih rokova!

Za sve nejasnoće možete da nam pišete na Instagram stranici: https://www.instagram.com/ksb_simplast/ ili na mejl: ksb.simplast@bio.bg.ac.rs

Veoma se radujemo što ćete svojim prisustvom uveličati naš Kongres. Vidimo se na Zlatiboru!
#erupcijasaznanja